Varigt vægttab

Varigt vægttab – Brug for hjælp til at ændre hvad du spiser?

Få ændret kostvaner i underbevidstheden

Har du brug for hjælp til at spise de rigtige ting og træt af at være på kur, så kan hypnose være løsningen til et vægttab som er varigt. Det er din underbevidsthed som styrer hvad du gør og hvad du føler på alle tidspunkter, både når du er vågen og når du sover.Varigt vægttab

Stop overspisning

Når du modtager slankehypnose og hjælp til vægttab hos mig lærer vi dit underbevidste sind at stoppe med at spise når du er mæt. Det er virkelig en vigtig ting for det er grunden til at mange bliver overvægtige.

Hvad med slik og mellemmåltider?

I hypnosebehandlingen nr. 2 arbejder vi på at disse ting bliver naturligt for dig at kunne sige “nej tak” til – så du stadigvæk kan være ude hos venner og til middag uden nogen bemærker noget andet end at du taber dig.

Hvor mange behandlinger til vægttab?

Det er helt individuelt hvor mange behandlinger der skal til men ofte er det imellem 2 til 4 behandlinger. Ofte med 2 ugers mellemrum. I særlige tilfælde skal der flere behandlinger til. Det afhænger din historik og hvad du har været igennem i dit liv.

Hvor længe holder det?

Dit vægttab holder lige så længe du ønsker det skal holde, du får ny indlæring ind i underbevidstheden. Så de dårlige vaner stopper og nye gode vaner fastholdes. Du undgår også føle at du bliver “snydt”.

Dit selvværd bliver styrket

I behandlingerne styrker vi dit selvværd. Og det er afgørende for den måde hvorpå du opfatter dig selv og din krop. Hvis du har en opfattelse af at du er fed,tyk osv (også når du er i gange med at tabe dig) så er det nærmest en umulig opgave at tabe dig.  Læs mere om selvværd her