Sukkerfri ønsker du nok at blive

Har du alt for mange dage hvor du tænker på slik?  Og domineres dine tanker af fantasier om slik og sukker? Så overvejer du sikkert hvad du kan gøre for at blive sukkerfri. Du har sikkert prøvet alt lige fra at love dig selv at nu slutter det på mandag! Og ender med at bebrejde dig selv. Dårlig samvittighed hjælper dig aldrig til at blive fri af sukker og slik.Sukkerfri med hypnose

Hvad kan du gøre lige nu?

Find ud af hvordan du godt kunne tænke dig at have det med sukker, skal du være 100% sukkerfri? Det er nok urealistisk at være 100% sukkerfri hele tiden. Måske du bare ønsker at du kan vælge at tage et stykke chokolade engang imellem.

Så du aktivt laver et tilvalg! I stedet for at du føler det som et tab hvis du IKKE tager et stykke slik.

Sådan kan du få det når du får hypnose her hos mig, læs om hypnotisør Martin Søndergaard her: Hypnotisør

Slip sukker og slik på en nem måde med hypnose

Du vil sikkert gerne komme ud af det her problem så nemt som muligt og ikke mindst hurtigt, du bliver hurtigt sukkerfri med hypnose. Og når du har gennemgået hypnosebehandlingen så er du FRI for sukker.

Opfører du dig som om det er lørdag HVER dag?

Du er sikkert klar til at stoppe med at spise slik og sukker hver dag og blive sukkerfri, for lørdagsslik er jo kun noget som skal nydes om lørdagen. Du vil sikkert gerne have kontrollen tilbage over dit liv hvad angår slik. Du kan også læse om Lizl fra Q magasin som blev FRI af sukker og gav behandlingen hos www.brydkoden.dk top karakter 6 Q’er (6 stjerner ud af 6). Sukkerfri artiklen finder du her

Hvordan slipper man sukker og slik?

Når du blivet hypnotiseret til den dybe som er den rigtige, så går arbejdet med at gøre dig fri af sukker i gang. Så skal vi finde ud af hvad det er som gør at du har brug for at spise al det slik og hvad der har gjort det svært at være sukkerfri. Der er altid en årsag i underbevidstheden og den finder vi nemt – derefter laver vi terapi som gør at du slipper sukkertrangen helt og bliver FRI af sukker og slik.

Bestil tid til hypnose og bliv SLIP sukkeret nu

Bestil en tid med det samme og bliv sukkerfri nu, for jo længere du venter jo større er risikoen for din krop tager skade af al den sukker og slik. Du ved sikkert alt om hvad sukker gør ved din krop og det kan klart betale sig at blive sukkerfri, for afgiften på sukker kommer sikkert kun til at stige. Det er i hvert fald hvad regeringspartierne ønsker, flere afgifter på det usunde. Så bliv fri af sukker og spar penge så du kan leve sundere.

Knap til at bestile tid til hypnose

 

 

Du slipper sukkeret efter 2 til 3 behandlinger