Sukkerafvænning – hvad sukker betyder i din hverdag

Sukkerafvænning er et ønske som man har – da sukker fylder mere og mere i vores mad og dermed i vores hverdag. Ofte spiser vi alt for meget sukker, og mange spiser slik hver dag. Så vi er gået fra lørdagsslik til slik hver dag.

Ernæringsrådet har lavet en rapport allerede i 2003 http://www.meraadet.dk/gfx/uploads/rapporter_pdf/Sukkerrapport_www.pdf som klart beskriver at sukker ingen ernæringsmæssig kvalitet og ingen positive sundhedsfremmende egenskaber har.

Sukkerafvænning

Sukkerafvænning

Sugar craving

I rapporten skriver Ernæringsrådet også om “Sugar craving”

“Sugar craving” er associeret med overvægt, alkoholafhængighed, vintersæson og symptomer på mild eller atypisk depression. Men tilførsel af sukker eller kulhydrater har ingen effekt på de psykiske symptomer.

Så man taler om sukkerafhængighed og sammenligner det med alkoholafhængighed. Og vi ved jo alle at for at slippe sprutten så skal man til afvænning.

Sukkerafvænning – findes det?

Ja der findes en sukkerafvænning – for at få sukker ud af dit liv bliver vi nød til at undersøge hvad er det som sukkeret giver dig? Lav gerne en liste og skriv hvad sukker giver dig, for hvis sukkeret ikke gav dig noget så ville du jo ikke spise det. Jeg laver her en liste som er et typisk eksempel på hvad mine klienter som ønsker sukkerafvænning fortæller.

  1. Det giver mig tryghed og jeg glemmer hvordan jeg har det for en tid
  2. Jeg belønner mig selv fordi jeg har det hårdt i min hverdag
  3. Jeg spiser ofte sukker når jeg er ked af det eller stresset
  4. Jeg spiser sukker når negative følelser tager over

Måske du har oplevet nogle af de samme situationer og vil gerne have løst de problemer. Heldigvis kan du og andre få løst de her problemer med hypnose.

Din underbevidsthed ved besked

Når du er i hypnose kan vi arbejde med din underbevidsthed og ofte oplever mine klienter det som meget rørende at få adgang til deres dybe følelser. Så når du tillader dig selv at komme i hypnose så er alle muligheder tilstede for at du kan blive sukkerfri.

Din underbevidsthed ved alt om dig og hele din historie og derfor kan jeg spørge din underbevidsthed hvad er grunden til at der skal spises alt det sukker. Når det er klart hvad det handler om så kan vi lave terapi imens du er i hypnose. Og dermed få fjernet trangen til sukker som du har oplevet i din hverdag. Du vil stadigvæk kunne spise sukker men selv beslutte hvornår og hvor meget du ønsker at spise. Kort sagt gå fra at sukkeret bestemte over dig til at du bestemmer over sukkeret.

Læs en tilbagemelding fra en klient som fik sukkerafvænning her

Klik for at se video om hypnose og du kan bestille tid til hypnose her Bestil tid til hypnose