Rygestop Hypnose København

Bemærk rygestop tilbydes kun efter telefon interview

Rygestop med hypnose er effektivt

Hvem stopper du med at ryge for? Er det for din egen skyld?

Hvis du stopper med at ryge af andre årsager end dit eget oprigtige ønske om at stoppe med at ryge så skal du genoverveje, om du overhovedet er klar til at stoppe. For når man gør noget for andres skyld end ens egen så vil det aldrig holde. Har du et oprigtigt ønske om at stoppe så læs videre.

At fjerne trangen til cigaretter

Noget af det som er sværest for en ryger som ønsker at stoppe med at ryge, er rygetrangen. Så du får størst succes med dit rygestop ved at bruge hypnose.

Rygestop med hypnose er effektivt til at fjerne rygevaner

De vaner som du har været vant til skal ændres så du får et nemt rygestop. Når du kommer ind til mig taler vi om dine rygevaner. Vi kan ved hjælp af din underbevidsthed sørge for at den nye situation som røgfri er helt naturlig i din hverdag.

I hypnose fjerner vi rygetrangen

hypnose rygestop København

Rygestop er nemt med hypnose

Når du er i hypnose arbejder vi ind til hvad der sker når du føler trang til en cigaret. Når trangen er fundet fjerner vi den hurtigt og effektivt og lære din underbevidsthed at du er røgfri.

Bliver jeg meget optaget af hvad andre rygere gør?

Nej – når du har fået fjernet trangen til at ryge så er det ligegyldigt for dig om andre ryger, det er rygernes egen sag.

Kan jeg holde vægten?

Når du får rygestop med hypnose som behandling bliver du røgfri uden at tage på. Din vægt forbliver normal, da du har fået fjernet trangen til at ryge i hypnose.

Jeg har prøvet at stoppe uden hypnose men jeg tog på!

Hvis du har lavet et rygestop hvor trangen ikke blev fjernet er det nok en stor del af forklaringen. Føler du trangen så spiser du mere mad eller slik fordi du ryger ikke men trangen driller! Når du får rygestop med hypnose holder du vægten fordi trangen er væk.

Bemærk at rygestopbehandlingen og forløbet tilpasses den enkelte – alle mennesker er forskellige det glæder både rygere og rygevaner.

Mere information om rygestop

Lizzi blev røgfri med hypnose | Hvordan føles hypnose

Book online nu
Bestil tid eller ring på: 6171 1724