Hypnotisøren Martin Søndergaard

Hypnotisøren Martin Søndergaard

Hvor stor erfaring har du med at lave hypnose?

Professionel Hypnotisør siden 2003 – hypnotisøren Martin Søndergaard er 39 år gammel og har mere end 10.000 timers erfaring med hypnose og hypnosebehandling hvor der fjernes gamle følelser hos klienterne og få dem til at opnå deres mål. Så nu har hypnotisør Martin Søndergaard lavet hypnose på fuld tid i 16 år. Martin har arbejdet meget med klienter som har lavt selvværd fra starten af sin hypnose karriere og har stor erfaring med klienter som har lav selvtillid. Samt mange andre følelsesmæssige problemer som klienterne kommer med.

Hypnotisøren Martin Søndergaard

Hvordan startede din interesse?

Min interesse for hypnose startede da jeg var ganske ung, 13-14 år for at være mere præcis. Startede med en lille bog fra biblioteket og siden har jeg bare haft interessen for faget. Jeg er 39 år nu og har altid haft interesse for at hjælpe andre mennesker.

Hypnotisøren startede med at lave scenehypnose

Sådan er mange hypnotisører startet. Jeg har derfor udlevet den side af hypnosen – så derfor vil du ikke se mig lave scenehypnose.

Jeg er seriøs med at lave hypnoterapi da der kommer hurtige og vedvarende forandringer til stor glæde for mine klienter og deres nærmeste. Jeg har uddannet mig i Danmark og USA.

Jeg arbejder med dyb hypnose

Når du kommer til mig, møder du en terapeut som har stor erfaring med terapi hvor du som klient er i hypnose. Martins 10.000 timers erfaring med at give hypnosebehandlinger får du fantastisk kvalitet og professional behandling.

Jeg har i mit arbejde som terapeut hjulpet mange mennesker af med deres problemer, vægttab, fobier, angst og mange andre ting ved hjælp af hypnose.

Jeg uddanner mig løbende

Hypnose er min helt store interesse, derfor optager hypnose mig meget og jeg lærer nyt hele tiden.

Jeg tager til hypnose konvent som afholdes hvert år i Boston området. Jeg deltager i det årlige konvent, for at forbedre og udbygge min viden så jeg hele tiden er up to date. Jeg modtager ca. 100 timers undervisning hver gang jeg er afsted. Så du er sikret at jeg har den nyeste viden som der findes på området.
Jeg er altid nysgerrig efter den nyeste viden og elsker at lære noget nyt, om det er en ny hypnose teknik eller forskning.

Jeg arbejder ud fra det princip at al hypnose er selvhypnose

Når du er I hypnose bryder vi koden til dit problem hurtigt og effektivt. Jeg har fået den erfaring ved at have mange klienter. Jeg giver også supervision til andre terapeuter. Har du brug for supervision eller ønsker du behandling kan jeg kontaktes på telefon: 6171 1724

De mange roller Hypnotisøren udfylder

Hypnotisøren udfylder mange roller når der skal laves en hypnose. Det er alt lige fra at være empatisk og lyttende, til at være konfronterende når det er nødvendigt. Det er ikke alle dele af ens underbevidsthed som skal håndteres helt ens. Man skal også mestre kompromisets kunst og få alle dele i klientens underbevidsthed til at arbejde sammen om den ønskede adfærd.

Læs om Hypnotisøren Martin Søndergaard her

I do sessions in English as well – if you are interested send e-mail to: info@brydkoden.dk or call me: 6171 1724