Det er Hypnotisøren Martin Søndergaard som behandler dig og du kan læse mere om hypnotisøren her

Hypnose behandlingerPriser
Hypnose første gang (f.eks. fobi, angst)1200,-Bestil tid til hypnose
Opfølgende behandling900,-Bestil tid til hypnose
Vægttab eller sukkerafvænning (2 til 3 behandlinger)2100 op til 3000,-Bestil tid til hypnose
Rygestop med hypnose (kan kun bestilles efter telefon interview)Ring på
6171 1724 for pris
Kan kun bestilles efter telefoninterview
Lær selvhypnose på 1 behandling1500,-Bestil tid til hypnose
Pr. 1.1.2022 alle priser er i DKK

Der tilbydes 25 % studerabat på 1 times hypnose (1200 kr – 25% rabat kun 900 kr) behandling hos brydkoden.dk, hvis du har et gyldigt studiekort.

Betal med Mobilepay Mobilepay Logo til og kreditkortDankort LogoVISA logo samt kontant eller via netbank til bankkonto. Reg: 5323 kontonr: 0000390558

Priser for hypnose svinger

Priser – når du skal finde en hypnotisør som du ønsker skal hypnotisere dig så svinger priserne meget, nogle har en meget lav pris andre en højere pris. Hvad er så det bedste, hvad skal man vælge? Personligt ville jeg vælge at kigge på følgende ting før jeg kiggede på prisen. Det jeg ville kigge på er følgende:
Hvor meget erfaringen har Hypnotisøren? Hvordan er hjemmesiden, får jeg de informationer som er vigtige inden jeg skal modtage behandling? Mange klienter mener det er meget vigtigt at man bliver klædt godt på som klient når man skal hypnotiseres. Derfor har jeg lavet en video som forklarer hvad hypnose er og hvorfor det virker, se videoen om hypnose.

Har du tillid til hypnotisøren?

Har jeg tillid til hypnotisøren som skal hypnotisere mig? Stil gerne dig selv dette spørgsmål. Det er vigtigt at den tillid er tilstede, er du i tvivl så ring til din hypnotisør og få en samtale med de spørgsmål du har. Det er vigtigt at du har mulighed for at stille de spørgsmål du ønsker svar på.

Klinikken ligger Slangerupgade 28 st tv, 2 sal tv, 2200 København N.
280 meter fra Skjolds Plads Metro hovedbanegård

Priser for hypnose

Læs om forbrug og priser på taenk.dk