Hypnose er en mental og fysisk tilstand du har stor glæde af

Hypnose er en tilstand, hvor der kan laves store forandringer

Der skabes en mental og fysisk ro, så du kan fokusere på andre ting end, hvad er klokken, og jeg skal nå at købe ind, på posthuset osv. Sagt på en anden måde; en tilstand hvor du 100 % er i nuet! Al hypnose er selvhypnose, måske tænker du; kan jeg lære at hypnotisere mig selv? Ja, det kan du godt. Ønsker du at lære selvhypnose kan du booke en tid til det i min online booking

Hypnose opstår mange steder

Du kommer nemt ind i afslappethed

Mange er bekymret om de kan hypnotiseres og komme i hypnose. De øvelser som du skal lave når du skal hypnotiseres er meget simple. Et eksempel på en øvelser er: Når jeg tæller fra 3 og op til 1 vil du på tallet 1 åbne dine øjne op. Så det kan alle finde ud af – også dig.

Du har bedre fokus

Du kan i hypnose fokusere på at ændre et tankemønster og slippe af med en angst eller en dårlig vane som overspisning eller rygning. Slippe af med lavt selvværd.

Hypnose i din hverdag

Lige inden du falder i søvn om aftenen oplever du hypnose i din hverdag, hvorefter du falder rigtigt i søvn. Læs hvordan føles hypnose?

TV hypnotiserer dig

Når du ser tv i mange timer går tiden ofte hurtig, for du kommer ligesom i en trance. Et godt tegn på at du har været hypnotiseret er, hvis tiden er gået meget hurtigt.

Hypnotisør Martin Søndergaard

Hypnotisør Martin Søndergaard er brugt i mange af de store blade som Q Magasin og Psykologi Magasinet, Martin har flere gange fået topkarakter i bladene som har testet hypnosebehandling. Så du får den bedste behandling når du bestiller en tid hos brydkoden.dk

Hvad skal der til for at blive behandlet?

Du skal blot have et ønske om at modtage alle de forslag også kaldet suggestioner som hypnotisøren giver dig. Du har hele tiden kontrol over hvad der sker og kan huske det hele bagefter, det er vigtigt at samarbejdet imellem dig og din hypnotisør er godt. Derfor er det en god idé at have et åbnet sind og gå ind i behandlingen 100% og derved lade dig selv blive afslappet.

Hypnosebehandling i medierne

Du kan læse om hypnosebehandling i medierne, blandt andet i Q Magasin kan du læse en test af hypnosebehandling. Hypnotisøren Martin Søndergaard medvirker i radioprogrammet Aflyttet – det kan du lytte til her Radio24/7 Morgen Hypnotisøren Martin Søndergaard medvirker 44:30 minutter inde i programmet, vil du høre min vurdering af “hypnosens magt” over andre klik på dette link Kan man styre andre med hypnose?

 

Hypnoterapi har udviklet sig meget i tidens løb med stor terapeutisk værdi til følge for dig som klient

Læs mere om:

Hvad er hypnoterapi? | Sådan foregår en hypnosebehandling |