Modtaget tilbagemelding fra klient

Klient fået hjælp til trøstespisning af slik

Jeg har modtaget en SMS med en tilbagemelding fra en klient som kom for at få hjælp til trøstespisning af slik og søde sager. Det er altid dejligt at modtage positive tilbagemeldinger. Det er derfor jeg elsker mit arbejde fordi det gør en forskel for mine klienter. Som nogle gange har kæmpet med problemer i mange år og som så forløses med en effektiv og hurtig behandling. Vil du også have løst dit problem med trøstespisning af mad eller slik, så book en tid her  Book online nu

Hej Martin.
Nu får du lige en lille jule-Update fra mig. Jeg fik hypnose flere gange i sommer. Jeg kom egentligt med et problem med trøstespisning af slik. Men vi kom til at tale meget om mig og min tvillingesøsters forhold, og hvordan hun lavede psykisk vold mod mig. Vi talte også om mine forældres skilsmisse og kom frem til under hypnosen, at jeg havde følt mig svigtet af min mor. Det svigt var grundlæggende for min trøstespisning.
Siden vi så hinanden sidst er der sket mange gode ting i mit liv. Jeg har det godt!
Jeg er faktisk lykkelig, og selvom jeg ikke havde en kæreste, hvilket jeg aldrig før troede jeg kunne sige. Jeg tror meget mere på mig selv.
Jeg spiser slik, men i moderate mængder og kun i social sammenhæng. Jeg spiser det ikke alene, så jeg køber det ikke mere. Jeg har tabt mig 5kilo.
Jeg har købt min egen lejlighed. Min søsters og mit forhold er godt. Min mor og mit forhold er godt. Jeg tør at sige fra når mennekser behandler mig dårligt. Jeg finder mig ikke i noget.
Jeg har fået et ekstra job, fordi jeg er pisse dygtigt til det jeg laver. Her efter jul rejser jeg en måned til Bali med mine veninder, og jeg ser bare hammer godt ud!
Mange tak for din hjælp 🙏
Du er super dygtig til det du laver, og jeg vil bare lige med denne lange sms sige, at du har gjort det rigtig godt for mig.
God jul! Og mange tak
Mvh Sille