Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Brydkoden.dk oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Brydkoden.dk indsamler oplysninger om dig på to måder:

Ved brug af cookies
Ved at du selv afgiver oplysninger
2.1. Hvad er cookies?
Første gang du besøger brydkoden.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle brydkoden.dk om dit besøg. For at fastlægge, hvem der besøger siden, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sider du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre. Vi bruger også cookies for at få webstedet til at fungerer optimalt.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på brydkoden.dk. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie skal du ændre instillingerne i din browser. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

Sådan administrerer du cookies:

Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Flash cookies (gælder alle browsere)

3.1 Hvad er personoplysninger?
Labudstyr beder om dine personlige oplysninger, når du bruger vor kontaktformular. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail osv. I forbindelse med henvendelse via kontaktformular er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Disse oplysninger skal vi bruge i forbindelse med et evt. køb af brugte varer.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber brugte varer hos os har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil vareren er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata.

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3.4. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Hvis du har benyttet dig af en formular på vor site har vi gemt de oplysninger du har givet os. Ønsker du adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos brydkoden.dk – skal du rette henvendelse på [email protected]