At overvinde lavt selvværd

Side om at overvide lavt selvværd

At overvinde lavt selvværd

At overvinde lavt selvværd er et ønske mange med lavt selvværd har. Vil du også overvinde lavt selvværd? Har du oplevet at din indre dialog er hård og overkritisk? Ligesom din indre stemme siger til dig at nu gør du det hele forkert og du vil fejle, og blive til grin alle vil grine af dig?

Mange er styret af hvad andre synes om dem hvis de siger noget eller gør noget som f.eks at danse, holde en tale, udgive en bog. Alt hvor du skal gøre noget foran andre eller nogen skal vurdere din indsats.

En klient fortalte mig engang om sit dårlige selvværd på denne måde:

“Jeg forstiller mig lidt der en kæmpe gren på min skuldre hvor der sidder en masse papergøjer. Som siger alle mulige dårlige ting til mig hele tiden. Du kan ikke finde ud af det!

Hvordan skulle du nogensinde kunne udføre det her rigtigt, der kommer den ene demon efter den anden som rakker mig ned. Det er noget som fylder i mig når jeg går rundt i min hverdag. Det er noget som sker når jeg er presset at jeg mister troen på mig selv. Så er det næsten ligemeget hvad det er for en opgave jeg skal gennemfører så bliver jeg fyldt op af dårlige tanker og negative følelser.”

At overvind lavt selvværd med hypnose

Du kan få ændret dit selvbillede så du får et realistisk billede af dig selv, og det bliver gjort ved at lave terapi imens du er i hypnose. Hypnose er en hurtig genvej til at forstå hvorfor du har dette skæve selvbillede og få rettet op på det.

Mange har forsøgt at overvinde lavt selvværd med at gå i forskellige former for terapi og det har også hjulpet mange et stykke vej. Men mange klienter fortæller at de mangler det sidste for at de føler sig helt i mål.

Klik for at se video om hypnose og du kan bestille tid til hypnose her Book online nu