Behandlinger

Pris i kr

Hypnose første gang (f.eks. fobi, angst)

1200,-

Bestil tid til hypnose

Lær selvhypnose på 1 behandling

1500,-

Rygestop med hypnose (2 til 3 behandlinger)

2100 optil 3000,-

Bestil tid til hypnose

Vægttab eller sukkerafvænning (2 til 3 behandlinger)

2100 optil 3000,-

Bestil tid til hypnose

Opfølgende behandling

..900,-

Bestil tid til hypnoseDer tilbydes 25 % studerabat på 1 times hypnose (1200 kr – 25% rabat kun 900 kr) behandling hos brydkoden.dk, hvis du har et gyldigt studiekort.

Betal med Mobilepay til 61711724 og kreditkort samt kontant eller via netbank til bankkonto. Reg: 3347 kontonr: 3347261203

Pr. 1.1.2017 alle priser er i DKK

Priser for hypnose svinger

Priser – når du skal finde en hypnotisør som du ønsker skal hypnotisere dig så svinger priserne meget, nogle har en meget lav pris andre en højere pris. Hvad er så det bedste, hvad skal man vælge? Personligt ville jeg vælge at kigge på følgende ting før jeg kiggede på prisen. Det jeg ville kigge på er følgende:
Hvordan er hjemmesiden, får jeg de informationer som er vigtige inden jeg skal modtage behandling? Mange klienter mener det er meget vigtigt at man bliver klædt godt på som klient når man skal hypnotiseres. Derfor har jeg lavet en video som forklarer hvad hypnose er og hvorfor det virker, se videoen om hypnose.

Har jeg tillid?

Har jeg tillid til hypnotisøren som skal hypnotisere mig? Det er vigtigt at den tillid er tilstede, er du i tvivl så ring til din hypnotisør og få en samtale med de spørgsmål du har. Det er vigtigt at du har mulighed for at stille de spørgsmål du ønsker svar på.

Priser for hypnose

Priser – er de hemmelige?

Hvis prislisten er svær at finde eller priserne er hemmelige og mangler på hjemmesiden bliver folk betænkelige. Så tænker de – det er sikkert dyrt når prisen ikke står på hjemmesiden. Eller værre endnu måske nogle får en billig pris andre en høj, når priserne er ude af syne på hjemmesiden. Det skal være gennemskueligt.

Vores priser er nemme at forstå

Vi har simple og let forståelige priser og det er helt med vilje. Vi tror på det som er simpelt og nemt at forstå. Vi ønsker kun at det er nemt at finde vores priser samt at regne ud hvad vil det koste din som klient. Priserne står også i vores kalender hvor du selv kan booke en tid når det passer dig hele døgnet rundt.

Læs om forbrug og priser på taenk.dk